Badrumsrenovering Göteborg

Få det badrum du drömt om

För många är badrummet en plats för rekreation och egentid. Vi kan hjälpa dig skapa en oas där du kan förbereda dig inför dagen och sedan tar det lugnt när du kommer hem på eftermiddagen. Med oss får du en helhetslösning där vi samordnar allt från rörinstallationer till belysning. 

Kanske är ni många som trängs på morgonen? Ett mer välplanerat badrum med två tvättställ kan underlätta för större hushåll där många behöver tvätta händerna och borsta tänderna. Vill ni ha badkar istället för dusch eller tvärtom? Kanske tvättmaskin och torktumlare?

Vi hjälper er planera och hitta lösningar så att ni får ett badrum som passar er familj och hushåll. Kontakta oss idag!


badrumsrenovering Göteborg

Badrumsrenovering Göteborg

Vi utför badrumsrenoveringar i hela Göteborg. Låt oss hjälpa dig fräscha upp eller helt bygga om ditt badrum. Att renovera sitt badrum är en bra investering som alltid ger avkastning vid försäljning. vare sig det handlar om att byta enstaka inredning eller göra om badrummet helt och hållet. 

Det är dessutom nödvändigt att renovera badrummet med jämna mellanrum. Badrum och toaletter är känsliga utrymmen som utsätts för mycket slitage, fukt och ångor. Rören som är i väggarna och de olika material som håller ute vätan från att tränga in i väggarna, golvet och taket åldras och blir sämre med tiden.

Sker en vattenläcka eller om du får andra fuktskador är det inte säkert att din hemförsäkring täcker olyckan då badrummet helt enkelt är för gammalt. 

Att förekomma den typen av skeende genom att renovera badrummet är ansvarsfullt och ekonomiskt lönsamt på sikt. 

Fräscht och hygieniskt badrum

Slitna ytor och badrumsinredning med sprickor samlar på sig bakterier och är svåra att få rent. Med nytt handfat, toalett, badkar och liknande blir det badrum fräschare och enklare att hålla rent. Även kakelplattor, klinkers och våtrumstapet förlorar med tiden sina skyddande lager och blir svårare att torka av.

Packningar slits ut och behöver bytas när de använts ett tag, slitna packningar kan leda till otäcka läckage och dålig lukt. 

Låt oss hjälpa dig fräscha upp ditt badrum så att det blir en hygienisk och trivsam plats. 
Kontakta oss om du är intresserad av att göra en badrumsrenovering!

Helrenovering av badrum

Vi samordnar totalrenoveringar av allt från fasader till kök och badrum. Det är en enkel och ofta billigare lösning för er att ha en kontaktperson som koordinerar alla hantverkare. På så sätt bli allt gjort i rätt ordning och arbetet flyter på smidigt. Vi kan också förhandla och få bra priser av leverantörer som säljer material och inredning. 

Allt inom snickeri i Göteborg