Köksrenovering

Köksrenovering Göteborg

Vi hjälper ditt att få ditt drömkök! Välkommen att kontakta oss för en köksrenovering i Göteborg. Våra hantverkare hjälper dig gärna med ditt kök, oavsett om det handlar om en totalrenovering eller ett helt nytt kök – vi finns här för dig och har erfarenhet av att renovera såväl stora som små kök.


köksrenovering Göteborg

Köket är det viktigaste rummet

Köket är kanske det viktigaste rummet i ett hem, där vi äter och trivs tillsammans. Därför är det så viktigt att köket är både funktionellt och trivsamt. Låt oss renovera ditt kök i Göteborg så att hela familjen kan trivas.

Vårt mål är att alla våra uppdrag ska utföras på smidigast möjliga sätt för våra kunder. Vi erbjuder en komplett tjänst där vi levererar material och samordnar hantverkare.

Snickare, plattsättare, målare, VVS-installatörer, elektriker – vi kan erbjuda alla relevanta kompetenser i en totalentreprenad. Vi erbjuder mycket attraktiva priser och två års garanti. Kundens trygghet är alltid viktigast för oss – du ska kunna lita på att arbetet är korrekt genomfört in i minsta detalj.

Vi renoverar kök i både lägenheter och villor

Detta breda tjänsteutbud och vår flexibilitet och servicekänsla i förhållandet till kunder har gjort oss till en ofta anlitad firma när det handlar om köksrenoveringar i hela Göteborg med omnejd. Vi arbetar med alla typer av bostäder - från mindre bostadsrätter till större radhus och villor.

Kvalitets- och miljötänk genomsyrar hela vår verksamhet. Vi väljer att använda så miljövänliga produkter som möjligt och samordnar transporter för att minimera miljöpåverkan så mycket som möjligt.

nyrenoverat kök i Göteborg

Steg för steg – så renoverar vi ditt kök i Göteborg

Ingen köksrenovering är den andra lik – men ungefär så här brukar det fungera i normala fall.Den här genomgången är tänkt att ge dig en generell överblick över hur vi arbetar på en daglig basis.

  • När du har kontaktat oss kommer vi med ett offertförslag med budget och handlingsplan för arbetet. Vid större arbeten kan vi komma ut på plats för inspektion som kan ligga till grund för planeringen.
  • Planering av renoveringen fortsätter med att vi kommer överens om materialval, färger, design, eventuella ritningar med mera.
  • Nu bokar vi in en tid där arbetet ska inledas. Vi följer alltid tidsplan och budget noggrant. Skulle det bli några förändringar så meddelar vi dig i god tid. Vi finns tillgängliga för frågor under hela arbetets gång.
  • När arbetet är slutfört gör vi en slutbesiktning där kunden och renoveringens projektledare medverkar. När allt är godkänd skickar vi en faktura med tydliga specifikationer.

Välkommen att kontakta oss för en kompetent köksrenovering i Göteborg.

Kompetent köksrenovering i Göteborg