Om oss

En ny snickare med lång erfarenhet

Välkommen till ett byggföretag som specialiserat sig på snickeri, mer precist mellanväggar och undertak i gips. Vårt kontor ligger i Kungälv och vi utför våra tjänster i Göteborg och västra och södra Sverige.

Samtliga våra anställda har lång erfarenhet av arbete som snickare. De anställda i vårt team har all den utbildning och erfarenhet som krävs för att ge våra kunder effektiva lösningar som håller över tid. Att välja oss som snickare i Göteborg ska göra skillnad – både sett till prislappen, kvaliteten på arbetet och på hållbarheten, funktionaliteten och designen.

köksrenovering i göteborg

Specialister på stora projekt

Vi har etablerat oss framgångsrikt på den svenska marknaden men har även utfört uppdrag inom EU. Större projekt är något av vår specialitet – exempel på det är bostadsbyggande, byggande av offentliga institutioner som sjukhus, skolor och industrier. Med hjälp av vår kontinuitet kan vi erbjuda säkra leveranser och trygghet för kunder, byggherrar och leverantörer. Bland våra kunder märks bland annat PEAB och BYGGVASTA, bland många andra.

Dessutom kan vi i samarbete med RBS Kroatien och ett kompetent team av konstruktörer och byggnadsarbetare erbjuda byggtjänster som är baserade på nyckelfärdiga koncept.

Kvalitativa arbeten till rimliga priser

Vi vet att det går att utföra högkvalitativa jobb utan att det behöver kosta för mycket pengar, och det är något som vi vill bevisa. Anlitar du oss så får du en dedikerad partner som är med dig från dag ett fram till slutbesiktning och som du när som helst kan ringa, ställa frågor eller komma med alternativa lösningar till. Du som kund står alltid i centrum.

Välkommen till en trygg snickare i Göteborg!

Erfarna snickare i Göteborg