Om oss

En ny snickare med lång erfarenhet

Vårt företag är relativt nystartat, men samtliga våra anställda har lång erfarenhet av arbete som snickare i Göteborg. De anställda i vårt team har all den utbildning och erfarenhet som krävs  för att ge våra kunder effektiva lösningar som håller över tid. Att välja oss som snickare i Göteborg ska göra skillnad - både sett till prislappen, kvaliteten på arbetet och på hållbarheten, funktionaliteten och designen.

Vi vet att det går att utföra högkvalitativa jobb utan att det behöver kosta för mycket pengar, och det är något som vi vill bevisa. Anlitar du oss så får du en dedikerad partner som är med dig från dag ett fram till slutbesiktning och som du när som helst kan ringa, ställa frågor eller komma med alternativa lösningar till. Du som kund står alltid i centrum.

Undvik fuskjobb - anlita oss

Väljer du att anlita oss som snickare i Göteborg så kan du använda rot-avdraget. Det gör att du - med ett årligt tak på 50.000 kronor - kan dra av 30% av den totala arbetskostnaden. Rot-avdraget gör skillnad och det är på det stora hela bra för både privatpersoner och för branschen i stort. Tack vare rot-avdraget så har de svarta jobben minskat rejält i antal.

Men, det har tyvärr också inneburit att antalet fuskjobb kommit att öka. Det finns många exempel där kunder hamnat i konflikter med snickare - och andra hantverkare - som en följd av att jobben varit undermåliga. Det är naturligtvis en dyster utveckling och här har hela branschen ett ansvar i att rensa upp.

Vi är en garant för att du ska få exakt det du betalar för. Du kan vara trygg med att det jobb vi levererar alltid håller absolut högsta klass och detta oavsett vad det är för projekt.

Välkommen till en trygg snickare i Göteborg!

köksrenovering i göteborg

Erfarna snickare i Göteborg