Snickare

Vi är en komplett snickare i Göteborg

För oss så handlar arbetet som snickare om att sätta ihop olika detaljer till en helhet. Det gäller vid alla projekt som vi anlitas för och de detaljer som det handlar om är estetik, hållbarhet och funktionalitet. Kan man kombinera dessa tre saker så får man också projekt som blir snygga, som fungerar på ett perfekt sätt och som håller en lång, lång tid framöver.

Vår höga kompetens och vår känsla för små detaljer gör oss till en snickare som är värd vår vikt i guld. Vi jobbar alltid fokuserat och ner på ren detaljnivå vid våra jobb. Detta - i kombination med att vi alltid använder oss av högkvalitativt material - gör att vi kan leverera snickeriarbeten som håller absolut högsta klass.

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!

Vi samarbetar med andra företag

Som snickare så har vi ett övergripande ansvar och det gäller även vid större projekt. Det är vi som ser till att det finns lösningar för el och vatten, det är vårt jobb som kommer att ligga till grund för att rör och ledningar kan dras och det är vi som lägger den grund som sedan underlättar för en målare. Som snickare så är vi lite av spindeln i nätet och det är en roll som vi verkligen trivs med. Vi har god vana av att samarbeta med andra hantverkare och vi vet vikten av öppen och rak kommunikation.

Anlitar du oss och har en delad entreprenad med andra hantverkare - målare, elektriker, rörmokare, plattsättare - så kommer vi att vara ytterst behjälpliga och vara på plats exakt då vi behövs. Vi vet att det kan vara svårt att koordinera ett större projekt och du kan vara på det säkra med att vi alltid gör vårt yttersta för att underlätta för dig som beställare. Vår insats är avgörande för om tidsplanen ska kunna hållas och det är alltid vår målsättning att den ska göra just det.

måttband

Utvändiga arbeten som gör skillnad

Vi erbjuder våra tjänster inom allt som rör byggnationer. Det gäller såväl inomhus som utomhus. Behöver du exempelvis hjälp med en mer omfattande fasadrenovering så kan vi definitivt hjälpa dig med en sådan och ge dig en fasad som både är hållbar - långt in i framtiden - och som ser snygg ut. Du är med oss längs hela resan och vi tar tillsammans fram en planering som vi sedan följer. Vi kan, som en följd av kunskap och erfarenhet, komma med alternativa ideér och förslag, men du har alltid det sista ordet.

Har du problem med att hitta ideér så står vi redo att hugga in, gnugga geniknölarna och hitta en perfekt lösning som samspelar med husets övriga karaktär och som ger dig ett extra rum som fyller de behov du har.

Allt inom snickeri i Göteborg