Totalrenovering Göteborg

Vi är en komplett snickare i Göteborg

För oss handlar arbetet som snickare om att sätta ihop olika detaljer till en helhet. Det gäller vid alla projekt som vi anlitas för och de detaljer som det handlar om är estetik, hållbarhet och funktionalitet. Kan man kombinera dessa tre saker så får man också projekt som blir snygga, som fungerar på ett perfekt sätt och som håller en lång, lång tid framöver. Vi hjälper dig med totalrenovering och tar hand om allt från planering till utförande och besiktning.

Vår höga kompetens och vår känsla för små detaljer gör oss till en snickare som är värd vår vikt i guld. Vi jobbar alltid fokuserat och ner på ren detaljnivå vid våra jobb. Detta - i kombination med att vi alltid använder oss av högkvalitativt material - gör att vi kan leverera totalrenoveringar och snickeriarbeten som håller absolut högsta klass.

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!


totalrenovering Göteborg

Anlita oss för totalrenovering i Göteborg

Vill ni göra en stor förändring hemma hos er? Vi kan hjälpa till att samordna hela renoveringen så att ni bara behöver kommunicera med en kontaktperson och slipper koordinera alla hantverkare själva. På vår firma har vi bra kontakter med andra hantverkare och leverantörer vilket gör att vi kan ge er en helhetslösning på er renovering till ett bra pris och med fast tidsplan. 

Vi kan hjälpa er med en rad olika totalrenoveringar såsom:

  • Fasadarbete

  • Fönsterrenoveringar

  • Köksrenoveringar

  • Badrumsrenoveringar

  • Ombyggnad

  • Tillbyggnad

  • Inredningslösningar

Högkvalitativ renovering till fast pris

Vid renoveringar kan det var lätt att tappa kontrollen då flera aktörer är inblandade och det kan tyvärr leda till att kostnaderna ökar. Vi ser till att saker sker i rätt ordning och på rätt plats. Du ska inte behöva betala mer om rörmokaren kommer innan målaren är klar. Alla de vi arbetar med är seriösa och professionella entreprenörer med certifikat inom respektive område. Vi har kontakt med rörmokare, golvläggare, plattsättare, målare, elektriker och alla andra hantverkare som kan behövas för att göra en renovering  Du kan känna dig trygg med att arbetet vi och våra samarbetspartners gör alltid håller högsta kvalitet till ett fast pris. 

Vi samarbetar med andra företag

Som snickare så har vi ett övergripande ansvar och det gäller även vid större projekt. Det är vi som ser till att det finns lösningar för el och vatten, det är vårt jobb som kommer att ligga till grund för att rör och ledningar kan dras och det är vi som lägger den grund som sedan underlättar för en målare. Som snickare så är vi lite av spindeln i nätet och det är en roll som vi verkligen trivs med.

Vi har god vana av att samarbeta med andra hantverkare och vi vet vikten av öppen och rak kommunikation.

Anlitar du oss och har en delad entreprenad med andra hantverkare - målare, elektriker, rörmokare, plattsättare - så kommer vi att vara ytterst behjälpliga och vara på plats exakt då vi behövs. Vi vet att det kan vara svårt att koordinera ett större projekt och du kan vara på det säkra med att vi alltid gör vårt yttersta för att underlätta för dig som beställare. Vår insats är avgörande för om tidsplanen ska kunna hållas och det är alltid vår målsättning att den ska göra just det.

måttband

Utvändiga arbeten som gör skillnad

Vi erbjuder våra tjänster inom allt som rör byggnationer. Det gäller såväl inomhus som utomhus. Behöver du exempelvis hjälp med en mer omfattande fasadrenovering så kan vi definitivt hjälpa dig med en sådan och ge dig en fasad som både är hållbar - långt in i framtiden - och som ser snygg ut. Du är med oss längs hela resan och vi tar tillsammans fram en planering som vi sedan följer. Vi kan, som en följd av kunskap och erfarenhet, komma med alternativa ideér och förslag, men du har alltid det sista ordet.

Har du problem med att hitta ideér så står vi redo att hugga in, gnugga geniknölarna och hitta en perfekt lösning som samspelar med husets övriga karaktär och som ger dig ett extra rum som fyller de behov du har.

Allt inom snickeri i Göteborg