Platsbyggd garderob

Platsbyggd Garderob Göteborg – vi hittar lösningen för dig

Har du ett utrymme där hemma som inte passar för en standardgarderob? Låt oss ta fram en platsbyggd garderob – ett suveränt sätt att skapa bättre förvaringsmöjligheter och samtidigt optimera planlösningen.

Våra erfarna och kunniga snickare hjälper dig med både utformning och framställning av garderoben. Berätta vad du vill få ut av din garderob så hjälper vi dig!

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram en platsbyggd garderob i Göteborg


platsbyggd garderob

Vi ser till att du får snygg och praktisk förvaring

Det är lång ifrån alltid de standardiserade garderoberna på de stora möbelvaruhusen passar in, inte minst är detta vanligt i äldre hus. Exempelvis kan en platsbyggd garderob passa bra i ett gammalt torp som byggts om till fritidshus.

Den kan alltid anpassas efter dina behov och rummets mått och utseende. I princip går det att placera en platsbyggd garderob i vilket rum som helst.

Med hantverksskicklighet och fantasi kan vi skapa precis det förvaringsutrymme du och din familj behöver. Vi tar hand om hela projektet – från mätning och planering till sista besiktningen. Du kommer garanterat att bli nöjd om du anlitar oss för att bygga en platsbyggd garderob.

Platsbyggd garderob Göteborg – så här arbetar vi

Vi inleder arbetet med att fastställa vilket utrymme som behövs med noggranna mätningar. Rummets lutning och vilka material som har använts tidigare är andra aspekter som man bör ta i beaktande. Vi kontrollerar dessutom hur mycket golvyta garderoben kommer att behöva. Ett stort plus med denna sorts garderob är att de inte behöver vara rektangulära, de kan lika bra följa ett hörn eller byggas mot en rundad vägg. Möjligheterna är närmast oändliga formmässigt! Vi kan bygga en garderob som verkligen smälter in i miljön.

Offert med fast pris och tidsplan

När planeringen är klar och vi har färdigställt ritningarna får du en offert med fast pris och tidsplan. Men vi kan givetvis bygga enligt ritningar som du själv tagit fram också.

Våra snickare och formgivare har stora kunskaper om olika stilar och epoker och kan se till att garderoben smälter in i bostadens övriga stil på ett stilrent och funktionellt sätt. Pärlsponter, skjutdörrar, spegeldörrar, snygga handtag och knoppar – variationsmöjligheterna är stora och vi kan få din platsbyggda garderob att passa in perfekt. Vi tar din behov och önskemål på största allvar.

Välkommen att kontakta oss redan idag så bygger vi din platsbyggda garderob i Göteborg.

Vi skräddarsyr en platsbyggd garderob till dig