Bygga undertak Göteborg

Kompletta lösningar för undertak

Behöver ni hjälp av ett team som är experter på undertak? Vi har lång erfarenhet av att montera undertak och kan skapa en god arbetsmiljö med bra akustik och trivsam ljusmiljö. Våra erfarna snickare har monterat undertak i de flesta typer av fastigheter: kontor, konferensrum, affärslokaler och andra typer av lokaler.

Välkommen att kontakta oss redan idag för en offert på nytt undertak! 


nytt undertak

Lyft rummet med ett undertak

Ett undertak påverkar intrycket av ett rum i hög grad. Den akustiska miljön blir bättre och även ljuset påverkas mycket. Vi ställer upp med en helhetstjänst om du är intresserad av ett nytt undertak – vi erbjuder allt från rådgivning och kalkylering till installationsarbeten.

Undertaket kan ge ett rum ett verkligt lyft. Ett undertak kan gömma el och ventilation på ett smart sätt och skapa en bättre ljudmiljö med sina ljudabsorberande egenskaper.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med undertak och har ett sammansvetsat gäng som har gott om kunskap och erfarenhet. Anlitar du oss kan du lita på att arbetet blir riktigt välgjort.

Viktigt att hitta rätt material

När det handlar om material finns det flera olika sätt att tänka på. Vi kan hjälpa dig med materialfrågorna, så att du undviker de fallgropar som är så lätta att falla i. Även om vissa material är billigare kan det vara värt att tänka över ditt val – billigt är långt ifrån alltid bäst.

Våra snickare kan göra valet av undertak enklare för dig.

Ett undertak ger dig många fördelar

  • Har du några ojämna eller fula ytor som du vill dölja? Vi ordnar det genom att montera in ett undertak.

  • Du kan dölja fula elkablar, ventilationsinställningar, sladdar och annat som kan störa estetiskt. Med en demonterbar undertakslösning så är det enkelt att komma åt kablar och annat om det behövs utföras service.

  • Ett undertak går att anpassa efter de funktioner som rummet är tänkt att användas till. Exempelvis kan man använda ljudabsorberande akustikskivor om du vill använda rummet för ljudinspelningar eller fuktabsorberande skivor om det handlar om ett våtrum eller ett kök.

  • Att byta ut en skadad eller trasig akustikskiva är ett ganska enkelt arbete. Hör av dig till oss om du önskar service på ditt undertak.

  • Moderna undertak har alltid krav på sig att vara preparerade med brandhärdade medel och därför ytterst brandsäkra.

Vi är experter på att montera undertak. Välkommen att kontakta oss redan idag!

Lyft rummet med ett undertak